Käyttöjärjestelmä: Yhteysongelmat

Jos ohjelmistomme tai sovelluksemme toiminnassa on katkoksia, tässä muutama vianetsintäohje.

Vaihe 1: Vianetsinnän perustoiminnot

1. Kirjaudu ulos sovelluksestamme ja sammuta laitteesi.
  2. Käynnistä käytössäsi oleva verkkolaite uudelleen.
  3. Käynnistä laitteesi, avaa ohjelmistomme ja kirjaudu sisään.

Jos ongelma jatkuu, seuraa sinua koskevia ohjeita alla.

Katkokset Wi-Fi-yhteydessä tai langallisessa käytössä kodin laajakaistassa
  1. Sulje muut nettiä käyttävät ohjelmat. Esimerkiksi suoratoistopalvelut, tiedostojen lataamiset jne. vaikuttavat internetin kaistaan.
  2. Tarkasta, että reitittimessä/modeemissa on uusin laiteohjelmisto. Päivitä laiteohjelmisto ottamalla yhteyttä laitteesi myyjään tai valmistajaan.
  3. Muuta reitittimesi asetuksia. Jotkut Super-G- tai Super-G Turbo -reitittimet (esimerkiksi DLink DI-624+ ja muut) eivät toimi ongelmitta Turbo-moodissa. Muuta reitittimesi asetuksia ohjekirjan avulla tai ota yhteyttä laitteen myyjään.
Katkokset mobiilisovellusta käytettäessä
  1. Vapauta laitteesi muistia sulkemalla taustalla toimivia sovelluksia.
  2. Käytä vain yhtä yhteysmenetelmää, joko Wi-Fiä tai mobiilidataa. Yhteyden muodostamisessa voi olla viiveitä, kun menetelmä vaihtuu toiseen Esimerkiksi, jos liikut tilassa, laitteesi saattaa vaihdella Wi-Fi-yhteyden ja mobiilidatan välillä signaalin vahvuuden perusteella. Palvelimme saattaa tulkita tämän vaihdoksen yhteyden lopettamiseksi. Estä tämä asettamalla Wi-Fi tai mobiilidata pois päältä laitteessasi, jotta se käyttäisi ainoastaan yhtä yhteyttä. Suosittelemme Wi-Fi-yhteyttä.

Vaihe 2: Asenna ohjelmistomme tai sovelluksemme uudelleen

Jos yllä olevat ohjeet eivät korjaa yhteysongelmaa, suosittelemme asentamaan ohjelmistomme uudestaan. Ohjeet löydät tästä.

Vaihe 3: Lähetä meille tietosi ja NSR- sekä lokitiedostot

Jos katkokset jatkuvat ohjelmistomme uudelleenasentamisen jälkeen, sinun tarvitsee lähettää tietoja järjestelmästäsi ja yhteydestäsi, jotta voimme auttaa. Valitse alla olevista vaihtoehdoista käyttämäsi laitteen mukaisesti nähdäksesi tarvitsemamme tiedot:

Työpöytäkoneen tiedot (Windows ja Mac)
  • Käyttöjärjestelmä (esim. Windows 10, macOS 10.14 tms.)
  • Tietokoneen prosessori (esim. Pentium 4, 2,4 GHz, G3, G4, Intel Core2Duo 2,4 Ghz tms.)
  • RAM-muisti (esim. 512 MB, 1 GB tai 2 GB)
  • Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL, satelliitti tms.)
  • ISP (internetpalveluntarjoaja)
  • Reitittimesi/modeemisi (esim. D-Link DI-624, Linksys WRTG54GS tms.)
  • Lokitiedostot.
Mobiilin tiedot
  • Laitteen valmistaja ja malli (esim. Samsung Galaxy S10, Apple iPhone X tms.)
  • Ohjelmistoversio (esim. iOS 13.1, Android 11).
  • Yhteystyyppi: Wi-Fi ja/tai mobiilidata sekä palveluntarjoaja.
  • Sovelluksemme lokitiedostot.

Voit lähettää lokitiedostosi ja Verkon tila -raportin (NSR) ohjelmistollamme. Tee tämä, kun menetät yhteyden sivustoon.

NSR- ja lokitiedostojesi lähettäminen

Seuraa alla olevia ohjeita:

Windows

Sinun täytyy käyttää ohjelmistoamme järjestelmänvalvojana ennen kuin voit tallentaa ja lähettää tämän raportin meille. Tee se klikkaamalla ohjelmistomme pikakuvaketta oikealla painikkeella ja valitse "Suorita järjestelmänvalvojana". Jos et näe tätä valintaa, Windows-tilisi ei ole järjestelmänvalvojatili. Tässä tapauksessa tarvitset järjestelmänvalvojan kirjautumaan tietokoneelle puolestasi.

Kun ohjelmistomme on latautunut, valitse "Apua" → "Näytä nettiyhteyden tila" → "Raportti". Raportti tallentuu ohjelmistomme asetuskansioon.

Lähettääksesi tämän raportin ja lokitiedostot avaa ohjelmistomme aulasta valitse "Apua" → "Avaa Asetukset-kansio". Etsi tiedosto, kopioi ja liitä se työpöydällesi. Tiedoston nimi on NetworkStatusReport.log, NetworkStatusReport tai NetworkStatus.txt.

Avaa aula seuraavaksi ja valitse "Apua" → "Lokitiedostot" → "ZIPPAA JA TALLENNA". Tallenna tiedosto työpöydällesi. Tämän tiedoston oletussijainti on ohjelmiston asetuskansiossa, joten muuta se työpöydäksi. Valitse työpöydälläsi olevat NSR- ja ZIP-tiedostot ja lähetä ne meille ohjelmistossamme, mobiilisovelluksessamme tai nettisivustollamme. Lokitiedostot pyyhkiytyvät 48 tunnin jälkeen, joten lähetä ne mahdollisimman pian.

Voit myös katsoa vaiheittaiset ohjeet tästä videosta.

MacAvaa ohjelmistomme ja valitse "Apua" → "Näytä nettiyhteyden tila" → "Raportti". Tämän jälkeen raportti tallennetaan ohjelmistomme asetuskansioon.

Lähetä tämä raportti ja lokitiedostot valitsemalla "Apua" → "Avaa Asetukset-kansio". Etsi tiedosto 'NetworkStatus.txt ja kopioi ja liitä se työpöydällesi.

Avaa aula uudestaan ja ja valitse "Apua" → "Lokitiedostot" → "ZIPPAA JA TALLENNA".

Tallenna tiedosto työpöydällesi. Voit joutua navigoimaan työpöydälle, koska oletussijainti on ohjelmiston asetuskansiossa. Valitse työpöydälläsi olevat NSR- ja ZIP-tiedostot ja lähetä ne meille ohjelmistossamme, mobiilisovelluksessamme tai nettisivustollamme.
Mobiili

Avaa: Tili → Apua → Lähetä lokitiedostot asiakaspalveluun. Kirjoita tarvittavat tiedot ja valitse "LÄHETÄ LOKITIEDOSTOT".

Huomaa:
Tarjoaa linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja tuotteisiin pelaajillemme. The Stars Group ei kuitenkaan tue tai ota vastuuta näiden The Stars Groupista riippumattomien tuotteiden tai sivustojen käyttämisestä. Kaikkien ilmoitettujen tietojen tai tuotteiden käyttö on omalla vastuullasi.