Suorituskykyongelmat Auroran edistyneissä grafiikoissa (työpöytäohjelmisto)

Windowsin käyttäjien pitää ensimmäiseksi tarkastaa, että näytönohjaimen ajurit ovat ajan tasalla.

Seuraavaksi, paranna suorituskykyä (Windows tai Mac) tekemällä seuraavat muutokset ohjelmistomme asetuksiin:

Ensimmäiseksi voit pienentää grafiikan laatua:

• Asetukset → Pöydän ulkoasu → Animaatio → AURORA-GRAFIIKAN LAATU → Matala

Tärkeää:
"Matala"-asetus vähentää animaatioiden päivitysnopeutta pöydässä. Tämä parantaa suorituskykyä, mutta jos animaatiot eivät ole mielestäsi tarpeeksi sulavia, vaihda asetukseen "Keskitaso". Sulavuuden puute vaikuttaa hieman suorituskykyyn.

Toiseksi voit poistaa taustan animaatiot:

• Asetukset → Pöydän ulkoasu → Animaatio → AURORAN AMBIENT-ANIMAATIOT → Pois käytöstä

Lopuksi voit parantaa suorituskykyä vaihtamalla pöydän teemaksi "'Carbon". Valitse pöytäteemasi kirjautumalla tilillesi työpöytälaitteella ja valitse:

• Asetukset → Pöydän ulkoasu → Teemat

Muuta pelaamasi pöydän teemaa painamalla vasemmassa yläkulmassa "Pöytä" ja valitsemalla "Pöydän teemat".