Ohjelmisto-ongelmien, vikojen tai virheviestien raportointi

Onko ohjelmistossamme ongelmia, mutta et löydä ratkaisua nettisivustomme Tukikeskuksesta? Ei hätää, me autamme sinua!

Suosittelemme lähettämään seuraavat tiedot asiakaspalvelutiimillemme ja yritämme saada sinut pelien pariin mahdollisimman pikaisesti:

• Kuvakaappaus kokemastasi virheestä tai ongelmasta.
  • Kopio ohjelmistomme lokitiedostoista.
  • Kuvaus ongelmasta.

Katso alta apua kuvakaappauksen ottamiseen:

Kuvakaappauksen ottaminen

Avaa näyttö, jossa kokemasi ongelma (esim. virheviesti, viallinen toiminta jne.) on näkyvissä. Seuraa alla olevia ohjeita laitteesi/käyttöjärjestelmäsi mukaan:

Windows
  1. Pidä pohjassa "Alt"-näppäintä painaen samalla "print screen" -näppäintä (tästä ei seuraa mitään näkyvää vaikutusta).
  2. Pidä pohjassa "Windows"-näppäintä ("Ctrl"-näppäimen vieressä, siinä on Windowsin logo). Pidä näppäin pohjassa ja paina samalla "R". Avaat ikkunan, jossa on tekstikenttä.
  3. Kirjoita kenttään "mspaint", paina "Enter" ja avaat Paint-sovelluksen.
  4. Paina Paintissa aukeavan tyhjän sivun kohdalla yhdistelmää "Ctrl" + "V" yhtä aikaa. Nyt näet kuvakaappauksesi.
  5. Valitse "Tiedosto", "Tallenna nimellä" ja tallenna tiedosto haluamaasi paikkaan tietokoneellesi.

Jos et onnistu seuraamalla yllä olevia ohjeita, tarkasta kuvitettu opas nettisivulta Take-A-Screenshot (ei ole saatavilla kaikilla kielillä).

Mac

Paina näppäimistöllä "Command" + "Shift" + "3" (kaikkia yhtä aikaa), tämä tallentaa kuvan työpöydällesi.

Jos et onnistu seuraamalla yllä olevia ohjeita, tarkasta kuvitettu opas Applen nettisivustolta.

iOS
  1. Pidä pohjassa "power/lock"-painiketta (laitteen reunassa).
  2. Paina välittömästi "Home"-painiketta ja vapauta "power/lock"-painike (ruudun pitäisi välähtää ja toistaa kameran ääni ilmoittaakseen, että kuvakaappaus on otettu).

Kuvakaappaus tallentuu automaattisesti oletuksena olevan Photos-sovelluksen kuva-albumiin "Screenshots".

Jos sinulla on vaikeuksia kuvakaappauksen luomisessa, löydät lisäapua Applen nettisivustolta.

Android

Ohjeet saattavat vaihdella eri laitteissa ja käyttöjärjestelmän versioissa. Yleisimmät keinot:

• Paina "Volume Down"- ja "Power"-painikkeet pohjaan 1–2 sekunniksi.

Tai

• Paina "Home"- ja "Power"-painikkeet pohjaan 1–2 sekunniksi.

Animaation pitäisi ilmoittaa, että kuvakaappaus on otettu. Kuvakaappaukset tallentuvat automaattisesti oletuksena olevan Gallery-/Photo-sovelluksen kuva-albumiin Screenshots. Jos nämä ohjeet eivät toimi laitteellasi, katso kuvakaappauksen ottamisen ohjeet laitteesi ohjekirjasta. Vaihtoehtoisesti voit löytää apua myös Greenbot-sivustolta (vain englanniksi), jonne on kerätty eri valmistajien ohjeita.

Lokitiedostojen hakeminen

Lokitiedostot sisältävät ohjelmistomme luomaa tietoa, joka voi joskus paljastaa ongelman syyn. Tämän avulla voimme korjata ongelman tai tarjota neuvoa vianetsintään. On tärkeää, että lähetät meille nämä tiedostot mahdollisimman pian, sillä ne ylikirjoitetaan 48 tunnin kuluttua. Käyttöjärjestelmästä ja ohjelmistomme käynnistys-/kirjautumisongelmista riippuen tarjolla on erillisiä ohjeita:

Lokitiedostot (ohjelmistomme käynnistyy)

Windows ja Mac
  1. Lataa ohjelmistomme (huomaa: tämä toiminto ei vaadi sisäänkirjautumista, mutta tee se ensin, jos mahdollista).
  2. Valitse aulasta painike "Apua" (klikkaa ensin "Lisää", ellei se ole näkyvillä).
  3. Valitse "Lokitiedostot" (sisällytä käyttäjätunnuksesi ja tiedot lokitiedostojen lähettämisen syystä).
  4. Klikkaa "Lähetä lokitiedostoja", mikä lähettää lokitiedostot ja selityksesi automaattisesti meille.

Vaihtoehtoisesti voit tallentaa lokitiedostot ZIP-tiedostona klikkaamalla painiketta "ZIPPAA JA TALLENNA". Lokitiedostosi tallennetaan automaattisesti .zip-tiedostoon tietokoneesi kovalevylle. Tallenna lokitiedostot seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa aula.
  2. Avaa "Apua".
  3. Valitse "Lokitiedostot".
  4. Valitse "ZIPPAA JA TALLENNA".
  5. "Tallenna" tiedosto haluamaasi paikkaan.

Zipatut lokitiedostot voi välittää meille ohjelmistossamme, mobiilisovelluksella tai nettisivustolla.

iOS ja Android
  1. Lataa sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Avaa tilipaneeli täppäämällä "Tili"-kuvaketta.
  3. Valitse "Apua" ja "Lähetä lokitiedostoja asiakaspalveluun".
  4. Kirjoita tarvittavat lisätiedot ja valitse sen jälkeen "LÄHETÄ LOKITIEDOSTOT".

Tämä toiminto lähettää tiedostot automaattisesti meille.

Lokitiedostot (ohjelmistomme ei käynnisty)

Jos et pysty avaamaan ohjelmistoamme, voit silti hakea tiedostot itse ja lähettää ne meille seuraamalla seuraavia ohjeita:

Windows
  1. Paina "Windows-näppäin" + "R" (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina "Syötä":
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.
Mac
  1. Avaa "Finder" ja valitse ylhäällä olevasta valikosta "Avaa" ja "Avaa kansio".
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina "Syötä":
    ~/Library/Logs
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.
iOS

Jos et pysty avaamaan sovellustamme, lokitiedostojen lähettämisen vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Voit kuitenkin lähettää meille kuvakaappauksen (jos mahdollista) sekä mahdollisimman paljon tietoa kokemistasi ongelmista.

Android

Jos et pysty avaamaan ohjelmistoamme, löydät lokitiedostot manuaalisesti.

Voit hakea ne kolmannen osapuolen tiedostonhallintasovelluksella. Jos et ole asentanut tällaista laitteeseesi, voit hakea ASTRO File Managerin Google Play -kaupasta ja asentaa sen. Avaa ASTRO File Manager asennuksen jälkeen ja seuraa näitä ohjeita:

1. Täppää "File Types" -osiossa mitä tahansa tiedostotyyppiä: "Pictures", "Music", "Videos", "Documents" tai "Downloads" ("Apps" ei pitäisi olla valittuna).
  2. Täppää sivun yläosassa olevaa hakuikonia (suurennuslasi).
  3. Kirjoita hakukenttään "PokerStars" ja täppää suurennuslasia uudelleen.
  4. Katso tulokset luettelona täppäämällä yläoikealla olevan kolmen pisteen alapuolella olevaa symbolia.
  5. Täppää seuraavaa kansiota. Jos käytät .COM-lisenssistä poikkeavaa lisenssiä, muuta .COM sovellettavan lisenssin perässä (esimerkiksi .UK-lisenssin pääte on .UK):
    com.pyrsoftware.pokerstars.com
    tai
    com.pokerstars.com
  6. Täppää kansion "tiedostoja".
  7. Paina tiedostoa "log.txt.0" pitkään, kunnes se korostuu valituksi.
  8. Jos löydät myös tiedoston "log.txt.1", valitse se myös.
  9. Täppää ylhäällä oikealla olevaa valikkoa More (kolme pistettä) ja täppää "Compress".
  10. Kirjoita kohdassa New Compressed File zip-tiedostosi nimi ja täppää "Create".

Tiedosto tallennetaan zip-tiedostona kyseiseen kansioon ja se voidaan lähettää meille ohjelmistossamme, mobiilisovelluksessamme tai nettisivustollamme.

Kyseisen tiedon lähettäminen

Lokitiedostot lähetetään meille automaattisesti, jos pystyt avaamaan ohjelmistomme (valitsemalla LÄHETÄ LOKITIEDOSTOJA).

Lähetä loput tiedoista ohjelmistomme, mobiilisovelluksemme tai sivustomme kautta.

Huomaa:
Tarjoamme linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja tuotteisiin pelaajillemme. The Stars Group ei kuitenkaan tue tai ota vastuuta näiden The Stars Groupista riippumattomien tuotteiden tai sivustojen käyttämisestä. Kaikkien ilmoitettujen tietojen tai tuotteiden käyttö on omalla vastuullasi.