Käyttäjätunnus

Jokaisella pelaajalla on ainoastaan yksi tili yhdellä käyttäjätunnuksella. Näin turvaamme reilun ympäristön kaikille pelaajillemme, koska vastustajan tunteminen on olennainen osa pokeria. Mitä enemmän pelaat toista vastaan, sitä paremmin tunnet hänen pelityylinsä ja osaat toimia sen mukaisesti. Useat käyttäjätunnukset mahdollistaisivat pelaajan piileskelyn uuden henkilöllisyyden takana. Pelaaja voisi kuitenkin edelleen käyttää omaa muiden pelaajien tuntemustaan heidän päihittämiseen.

Lisäksi, yksi käyttäjätunnus mahdollistaa saumattomamman kokemusten tarjoamisen asiakkaillemme:

• Yksi käyttäjätunnus ja yksi salasana. Sinun tarvitsee muistaa vain yksi käyttäjätunnus ja salasana käyttääksesi kaikkia tuotteitamme ja tuotemerkkejämme, jotka ovat saatavilla alueellasi.
  • Yksi lompakko ja yksi tilin saldo. Maksumenetelmien hallitsemisesta tulee paljon helpompaa.
  • Yleiset tiliasetukset. Jos sinun tarvitsee muuttaa tilisi osoitetta, tai lisätä PIN-koodi tai suojausavain, sinun tarvitsee tehdä se vain kerran.
  • Tehokkuus. Pelaajien asiakaspalvelutoimintojen käyttäminen on tehokkaampaa.

Tunne säännöt ennen käyttäjätunnuksesi valitsemista

Jos loit tilisi äskettäin ja olet valitsemassa käyttäjätunnustasi, tässä muutama huomioonotettava sääntö:

• Käyttäjätunnuksesi muuttaminen ei ole mahdollista tilin luomisen jälkeen.
  • Käyttäjätunnuksessa voi olla 4–15 merkkiä.
  • Käyttäjätunnuksessa voi olla kirjaimia, numeroita, välilyöntejä ja väliviivoja.
  • Loukkaavia tai sopimattomia käyttäjätunnuksia ei sallita.
  • Älä sisällytä henkilötietoja käyttäjätunnukseesi.
  • Pro-pelaajiemme tunnuksia muistuttavia käyttäjätunnuksia ei sallita.

Unohtuneen käyttäjätunnuksen palauttaminen

Palauta käyttäjätunnuksesi seuraamalla näitä ohjeita:

1. Valitse "Kirjaudu sisään" -painike ohjelmistossamme tai sivustollamme.
  2. Valitse "Unohtunut salasana?".
  3. Syötä rekisteröity sähköpostiosoitteesi.
  4. Valitse "Lähetä".
  5. Jos annoit oikean sähköpostiosoitteen, lähetämme sinulle muistutuksen käyttäjätunnuksestasi.

Et voi avata uutta tiliä, jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi.