Asennusohje: virhe kirjoitettaessa levylle (Windows)

Jos sinulla on ongelmia ohjelmistomme asentamisessa, se saattaa johtua seuraavista syistä:

• Verkkoselaimesi ei pysty ajamaan asennustiedostoa.
  • Riittämättömät oikeudet ohjelmiston asentamiseksi.
  • Tietoturvaohjelmisto estää asennuksen.

Tässä ohjeet.

Vaihe 1: vianetsintä

1. Jos asennustiedostoa ei voi ajaa verkkoselaimestasi, kokeile toista selainta (Chrome, Safari jne.).
  2. Jos toiseen verkkoselaimeen vaihtaminen ei auta, avaa asennustiedoston sisältävä kansio. Klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitse "Suorita järjestelmänvalvojana".
    Windowsin virhe kirjoitettaessa levylle
  3. Poista väliaikaisesti virustutkasi/palomuuriohjelmistosi, jos ongelmat jatkuvat yhä. Aja sen jälkeen asennustiedosto uudelleen (muista asentaa tietoturvaohjelmistosi uudelleen myöhemmin).

Jos nämä toimet eivät korjaa ongelmaa, siirry vaiheeseen 2.

Vaihe 2: tietojen antaminen

Lähetä meille alla olevat tiedot, niin selvitämme ongelmaa:

• Käyttöjärjestelmäversio (Win 7, 8, 10 jne.)
  • Latausohjelmisto (jos käytössä)
  • Tietoturvaohjelmisto (McAfee, Webroot, Avast jne.)

Voit lähettää nämä tiedot meille sivustomme tai ohjelmistomme kautta.