Käsihistoriat eivät tallennu Windowsissa

Tiedämme tapauksia, joissa käsihistoriat eivät ole tallentuneet tietokoneesi kovalevylle. Varmista, että kyseinen vaihtoehto on päällä avaamalla pääaula ja valitsemalla:

1. Asetukset
  2. Pelihistoria
  3. Käsihistoria
  4. Varmista, että valinta Tallenna käsihistoriani on valittuna. Jos se ei ole, valitse se ja klikkaa Aseta muutokset.

Jos Tallenna käsihistoriani on päällä ja käsihistoriasi eivät tallennu määriteltyyn kansioon, löydät ehdotuksia ongelman ratkaisuun alta:

• Muuta kohdekansio: Kansio, jonne yrität tallentaa tiedostoja, saattaa olla kirjoitussuojattu (Ohjelmatiedostot-kansio on yleensä suojattu). Korjaa ongelma menemällä takaisin Pikakäsihistorian valintoihin ja määrittele kansioksi Asiakirjat tai joku vastaava Ohjelmatiedostot-kansion ulkopuolella oleva kansio.
  • Asetustiedostosi on vahingoittunut: Korjaus:
    1. Avaa Apua.
    2. Valitse Avaa Asetukset-kansio ja sulje ohjelmisto.
    3. Hae viimeksi avatussa kansiossa tiedosto user (tai user.ini).
    4. Klikkaa oikealla ja valitse Nimeä uudelleen, anna sille uusi nimi user.old ja paina Enter vahvistaaksesi muutoksen (tiedoston uudelleennimeäminen palauttaa kaikki käyttäjän määrittelemät vaihtoehdot alkuasetuksiin ja sinun täytyy asettaa kyseiset valinnat uudelleen).
  • Kolmannen osapuolen työkalu häiritsee ohjelmistoamme: Kokeile ohjelman käyttämistä ilman kolmannen osapuolen ohjelmaa. Jos kätesi tallentuvat normaalisti, ongelma liittyy kolmannen osapuolen sovellukseen.

Jos nämä ehdotukset eivät korjaa ongelmaa, ota meihin yhteyttä ja annamme sinulle lisäapua.

Muistutamme, että kaikki oikean rahan käsihistoriat arkistoidaan ja ne voidaan pyytää seuraamalla ohjeita:

1. Työkalut
  2. Historia ja tilastot
  3. Käsihistoria

Vaihtoehtoisesti voit pyytää niitä suoraan asiakaspalvelusta. Jos sinulta puuttuu käsiä, määrittele tarvittavat tiedot ja haemme sinulle puuttuvat kädet.