Ilmoitus käyttäjäasetusten muuttumisesta ulkoisesti

Saamasi ponnahdusikkunaviesti voi johtua siitä, että asetukset eivät tallennu oikein, kun ohjelmisto sammuu epänormaalisti seuraavista syistä:

• Sähkökatko
  • Tietokoneen uudelleenkäynnistys
  • Muu epänormaali sulkeutuminen

Myös kolmannen osapuolen ohjelmistojen, kuten esimerkiksi PokerTracker 4:n tai Hold'em Manager 2:n, tekemät muutokset ohjelmistomme asetustiedostoon voivat aiheuttaa tämän viestin näkymisen ohjelmiston seuraavan käynnistyksen yhteydessä.

Jos et käytä mitään seurantaohjelmistoa pelatessasi ohjelmistollamme tai et ole kohdannut epänormaalia sulkeutumista, mutta saat silti tämän ponnahdusikkunaviestin, lähetä meille lokitiedostot ohjelmistostamme:

1. Lataa ohjelmistomme (sisäänkirjautumista ei vaadita tätä toimintoa varten).
  2. Valitse aulasta painike Apua (klikkaa ensin Lisää, ellei se ole näkyvillä).
  3. Valitse Lokitiedostot (sisällytä Stars-tunnuksesi ja tiedot lokitiedostojen lähettämisen syystä).
  4. Klikkaa LÄHETÄ LOKITIEDOSTOJA, mikä lähettää lokitiedostot ja selityksesi automaattisesti meille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tallentaa lokitiedostot .zip-tiedostoon klikkaamalla ZIPPAA JA TALLENNA -painiketta, joka tallentaa lokitiedostosi automaattisesti .zip-tiedostoon tietokoneesi kovalevylle. Tallenna lokitiedostot seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Avaa aula.
  2. Avaa Apua.
  3. Valitse Lokitiedostot.
  4. Valitse ZIPPAA JA TALLENNA.
  5. Tallenna tiedosto työpöydällesi (voit joutua navigoimaan työpöydälle, koska oletussijainti on asetuskansio).

Lokitiedostot voi välittää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin lomakkeeseen sivustoltamme valitsemalla Apu ja asiakaspalvelu sekä Ota yhteyttä tai työpöytäohjelmistomme valikosta Apua.

On tärkeää, että lähetät nämä tiedostot meille mahdollisimman pian, koska niitä säilytetään kovalevylläsi vain yhden päivän ajan.