Izazov 12 sati pokera stiže ovog prosinca!

Kamo biste htjeli putovati uz svoju poker putovnicu?

Vrijeme je da podesite svoje satove jer PokerStars 29. prosinca održava jedinstvenu Sit & Go ligu u sklopu 12 sati pokera za igrače iz Slovenije i Hrvatske. Sakupljajte bodove za ljestvicu promocije 12 sati pokera u svakoj od tri lige turnira na niskim razinama i spremite se za novu godinu uz besplatne novčane nagrade!

U igri je više od 1.200 $ u ligama, a nagrade se dodjeljuju svakom igraču koji dođe na najviše mjesto ljestvice, kao i onima koji su odigrali najviše Sit & Go turnira u sklopu 12 sati pokera. Buy-in razine kreću već od samo 0,11 $, a nekoliko sponzoriranih PokerStarsovih profesionalaca uskakat će nasumce i osiguravati vam priliku za osvajanje 20 $ premije za njihovo izbacivanje s turnira.

Kako bismo vas zagrijali za izazove 12 sati pokera, otvaramo seriju freeroll turnira i turnira na niskim buy-in razinama od 17. do 28. prosinca uz koje možete osvojiti besplatno sjedalo za Sit & Go turnire u sklopu promocije 12 sati pokera.

Kako sudjelovati u 12 sati pokera

Sit & Go turniri u sklopu 12 sati pokera održat će se 29. prosinca od 13:00 do 01:00 CET (07:00 - 19:00 ET). Osvajajte bodove za ljestvicu odabirom prave buy-in lige za vas, počnite igrati Sit & Go turnire i penjite se po ljestvici. Samo rezultati iz Sit & Go turnira '12 sati pokera' ubrajaju se za penjanje po ljestvici, a sve kvalifikacijske igre pronaći ćete u PokerStarsovu predvorju pod 'Turniri' > 'Regionalni'.

Lige u sklopu 12 sati pokera podijeljene su na sljedeći način:

Buy-in Dostupne igre Datum i vrijeme Nagrade
0,11 $ 18 i 36 igrača 29. prosinac
13:00 - 1:00 CET (07:00 - 19:00 ET)
Standardni nagradni fond + nagrade za ljestvicu: 1. = 50 $, 2. = 30 $, 3. = 20 $
1,10 $ 18 i 36 igrača Standardni nagradni fond + nagrade za ljestvicu: 1. = 150 $, 2. = 100 $, 3. = 50 $
5,50 $ 9 i 27 igrača Standardni nagradni fond + nagrade za ljestvicu: 1. = 300 $, 2. = 200 $, 3. = 100 $

Nagrade se dodjeljuju i onim igračima koji se prijave i odigraju najviše Sit & Go turnira u sklopu 12 sati pokera. U svakoj ligi dodjeljuju se različite nagrade:

Liga u sklopu 12 sati pokera Nagrada za najviše odigranih turnira
0,11 $ 25 $
1,10 $ 75 $
5,50 $ 150 $

Bodovi za ljestvicu za 12 sati pokera

Osvajajte bodove za ljestvicu u odabranoj ligi tako da igrate Sit & Go turnire na pripadajućoj razini. Svatko tko igra bit će nagrađen barem jednim bodom, a više je bodova rezervirano za one koji najbolje završe na pojedinom Sit & Go turniru.

Svaki Sit & Go turnir nagrađuje bodovima za ljestvicu za 12 sati pokera prema sljedećoj strukturi:

Mjesto Bodovi
1 20
2 15
3 10
Ostalo u krugu osvajača bodova 5
Sudjelovanje 1

Od 17. prosinca osvojite ulaznice za 12 sati pokera

Dnevni freeroll turniri održavat će se 12 dana prije nego što počne promocija 12 sati pokera, od 17. do 28. prosinca. Igrajte besplatno ili za buy-in od 0,11 $ i osvojite sjedalo za sve turnire liga u sklopu 12 sati pokera. Ulaznice za Sit & Go isplatit ćemo 28. prosinca i moći ćete ih iskoristiti samo tijekom promocije 12 sati pokera (od 29. prosinca u 13:00 CET do 30. prosinca u 01:00 CET).

Buy-in Datum i vrijeme Nagrada
Freeroll 17:00 CET (11:00 ET) i 22:00 CET (16:00 ET) 30 x 0,11 $ ulaznica za 12 sati pokera
0,11 $ 19:00 CET (13:00 ET) 20 x 1,10 $ ulaznica za 12 sati pokera
1,10 $ 21:00 CET (15:00 ET) 10 x 5,50 $ ulaznica za 12 sati pokera

Osvojite PokerStars premije!

Osim velikih novčanih nagrada koje možete osvojiti u svakoj ligi u sklopu 12 sati pokera, eliminacijom PokerStarsovih sponzoriranih igrača možete osvojiti i 20 $ premije. Bivši poker trener i online igrač Matej 'luckysea5' Marinović izazvat će hrvatske igrače, dok će predstavnici Zvezde Pokra, Dani 'DaniBavec' Bavec i Peter 'PeterPoles' Poles izazvati igrače iz Slovenije na osvajanje njihove premije. Pripazite na njih za svojim stolovima i uzmite svoju nagradnu premiju.

Napomena: promocija 12 sati pokera otvorena je samo za igrače iz Slovenije i Hrvatske. Nagrade ljestvice bit će isplaćene do 31. prosinca. Ako imate bilo kakvih pitanja o promociji '12 sati pokera' ili bilo kojoj drugoj PokerStarsovoj promociji, kontaktirajte support@pokerstars.eu.

Mobile blagajnik

Chip Stack

Napunite svoj PokerStars račun kroz Mobile blagajnik direktno koristeći svoj Android ili iOS uređaj. Tako je igranje Mobile aplikacijom jednostavnije nego ikada!

Bonus na prvi polog

First Deposit Bonus

Svi igrači koji pošalju svoj prvi polog imaju pravo na PokerStarsov 100% bonus na prvi polog do iznosa od 600 $.

Sunday Million

Sunday Million

Sunday Million je najveći tjedni poker turnir bilo gdje online koji garantira sjajnih 1.000.000 $!