GCOP - German Championship of Poker

Aktualności

Codzienne satelity do Wielkiego Finału GCOP III są już dostępne od zaledwie €4,40! Wygraj wejściówkę do Turnieju Głównego Wielkiego Finału GCOP III o wartości €2200 i zawalcz o wynoszącą €400.000 gwarantowaną pulę nagród w turnieju, który odbędzie się w Kings Casino w miejscowości Rozvadov w dniach 14-17 lutego 2014. Poniżej dowiesz się więcej.

GCOP zagości w King’s Casino w miejscowości Rozvadov na czesko-niemieckiej granicy. Sześć rozgrywanych w tym roku turniejów gościć będzie graczy z całej Europy, a zwieńczy je atrakcyjny Wielki Finał. Każda z imprez GCOP oferuje też liczne gry boczne, dostępne już od €50.

Wygraj wejściówkę do Głównego Turnieju Wielkiego Finału GCOP w naszych codziennych satelitach, które znajdziesz w lobby PokerStars w zakładce Turnieje > Lokalne. Bezpośrednie kwalifikacje do finału za €2000+€200 odbywają się w każdą środę i niedzielę, a prowadzące do nich satelity dostępne są przez cały tydzień.

Zapoznaj się z pełnym harmonogramem GCOP III.

Jak awansować do Wielkiego Finału GCOP

Wejściówki wygrać można w opisanych poniżej satelitach lub wykupić je bezpośrednio za €550. Aby zarejestrować się do kwalifikacji, otwórz lobby PokerStars i wejdź w zakładkę „Turnieje” > „Lokalne”.

TurniejWpisoweTerminNagroda
GCOP Grand Final Christmas Edition  €4.40 Satellite €4,40 Codziennie od 16 stycznia do 9 lutego o 12:00 ET (18:00 CET) 4 gw. bilety do satelity za €27,5 do Wielkiego Finału GCOP
GCOP Grand Final  €27.5 Satellite €27,50 Codziennie od 16 stycznia do 9 lutego o 13:15 ET (19:15 CET) 2 gw. bilety do satelity za €215 do Wielkiego Finału GCOP
GCOP Grand Final €215 Qualifier €77 Środy i niedziele od 19 stycznia do 9 lutego o 14:30 ET (20:30 CET) 1 gw. wejściówka do Głównego Turnieju Wielkiego Finału GCOOP za €2200
GCOP Grand Final Main Event €2200 Piątek, 14 lutego o 09:00 ET (15:00 CET) [turniej 5-dniowy] Gw. pula nagród: €400.000

* W kwalifikacjach 8 i 11 grudnia do wygrania będzie jedna wejściówka

Uwaga: Satelity do German Championship of Poker i German Poker Tour są otwarte tylko dla graczy z Austrii, Czech, Niemiec, Węgier, Polski, Słowacji, Wielkiej Brytanii, Rosji, Białorusi, ‎Litwy, Ł‎otwy, Estonii, Ukrainy, Finlandii, Szwecji, Norwegii, Danii i Szwajcarii. W samym turnieju na żywo zagrać może każdy - bez względu na kraj zamieszkania. Nagrody wygrane w satelitach są niezbywalne, niewymienialne i nie podlegają wymianie na gotówkę. Liczba wejściówek/pakietów jest orientacyjna i może ulec zmianie.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie GCOP, kieruj je na adres support@pokerstars.eu.

JESTEŚ NOWYM GRACZEM? POBIERZ
DARMOWE OPROGRAMOWANIE DO GRY

By zacząć grać, wystarczy pobrać darmowy program PokerStars. Ściągnięcie go jest proste.

Play Poker

Dowiedz się, jak pobrać program do gry.