Višanje s stavo all-in v manjšem znesku od trenutnega zneska višanja v igrah No-Limit Hold'em

V igrah No-Limit Hold'em se višanje s stavo all-in v znesku, nižjem od trenutne stave (ali višanja), ne šteje kot višanje (ali ponovno višanje), ampak samo kot stavna poteza. Ta se lahko izenači, ne pa ponovno odpre stav. Ker se taka nizka stava all-in ne šteje kot višanje, bi dodatna igralčeva stava dejansko pomenila, da viša svojo lastno stavo.

Za več podrobnosti obišči spletno stran Boba Ciaffoneja Robert's Rules of Poker (Robertova pravila pokra), ki so uveljavljena pravila poker igre:

Naslednje pravilo je navedeno v razdelku 14 – No Limit and Pot Limit, pravilo št. 3:

"Vsa višanja morajo biti enaka ali višja od zneska prejšnje stave ali višanja v tistem stavnem krogu, razen višanje s stavo all-in.

Primer: Igralec A stavi 100, igralec B pa viša na 200. Če igralec C želi višati, mora višati vsaj za 100, da bo skupni znesek stave znašal najmanj 300. Igralec, ki je že odigral potezo in ni soočen s stavo v polnem znesku, v nadaljevanju ne more višati stave all-in, ki znaša manj kot minimalna stava ali manj kot polni znesek zadnje stave ali višanja. (Pravilo polovičnega zneska za ponovno odprtje stave se nanaša samo na poker igro Limit.)"

Zato naš strežnik ne omogoča višanja v primerih, ko znesek višanja s stavo all-in ni vsaj enak znesku prejšnjega višanja.

Povratne informacije

Ali si v tem članku našel odgovor na svoje vprašanje?

Povezani članki za pomoč